Eladó Téglalakás, Nyíregyháza

#180800859

Eladó Téglalakás

38 millió Ft

Nyíregyháza Belváros
Alapterület:
74 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Magasföldszint
Nincs
Hőszigetelt
Cirkó
Utcára
Bútorozatlan
4
Összkomfort
Optikai
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Krúdy Gyula utcán 74 nm-s, 3 szoba étkezős magasföldszinti lakás

Nyíregyháza kedvelt belvárosi, zöldövezeti részén a Krúdy Gyula utcában, 4 emeletes társasház magasföldszintjén eladó egy 74 nm-s, 3 szoba+étkezős, beépített erkélyes lakás. A ház téglaépítésű, szigetelt. A lakás fekvése kedvező, ablakai déli, nyugati és északi irányba néznek. A szobák tágasak és különnyílnak. Az erkély beépített, de szükség esetén nyitható. Nyílászárói műanyagok, redőnyösek, fűtése gázcirkó. A fürdőszoba és a WC külön. A fürdőszobában kád és zuhanyzó is rendelkezésre áll. A szobák burkolata parketta a többi helyiség járólappal burkolt. A tárolásban az előtérben lévő beépített szekrény nyújt nagy segítséget, ezen kívül pedig egy saját, önálló tároló is tartozik a lakáshoz. 

A lakáshoz szükség esetén egy önálló utcára nyíló fűthető, 20 nm-s garázs is vásárolató, ahol a víz és a villany is be van vezetve. A garázsnak két bejárata van. Egy az utcára nyílik a másik az alagsorból, ahová a lakásból lehet közvetlenül lemenni. Parkolás után közvetlenül fel lehet menni a lákásba. Igény szerint 8 Millió forintért ezt is meg lehet vásárolni. 

A lakás jó elhelyezkedéséből adódóan a környéken minden megtalálható ami a kényelmes hétköznapi élethez szükséges. Bevásárló központok, orvosi rendelők, iskolák, óvodák, buszmegállók. Az egyetem közelsége alkalmassá teszi arra, hogy befektetés esetén mindig jól kiadható legyen. A sóstói erdő közelsége pedig minden korosztály számára ideális lehet.  

 

CSOK PLUSZ hitel - 3 gyermekes - igénybe vehető!

 

Teljes körű, ingyenes ügyintézéssel várom hívását!